Pretraži

Vojaž i Tamara na Ibici u društvu Anastasije i Nemanje Gudelja: Fotografije sa luksuznog putovanja kruže internetom, a evo kako se provode na popularnom ostrvu

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen

Poznati reper Mihajlo Veruović i njegova devojka Tamara Kujačić pokazali su kako uživaju u luksuznom odmoru na Ibici, dok im društvo prave Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović.

U poslednje vreme Vojaž je postigao velike uspehe na poslovnom planu. Osim mnogobrojnih pojedinačnih hitova on je nedavno publiku oduševio albumom pod nazivom “Guns n Roses“. Ovaj album je ostvario veliki uspeh, a pesme su ostvarile veliku popularnost među publikom. Osim toga, on je odlučio da se upusti i u preduzetničke vode, pa je pokrenuo novi biznis i lansirao svoj ledeni čaj.

S obzirom na to da je prethodni period za Vojaža bio veoma naporan, on je sada odlučio da se opusti na luksuznom putovanju na Ibici. Osim dobre lokacije, on je odabrao i dobro društvo. Naime, osim njegove devojke Tamare Kujačić i još nekoliko prijatelja, njemu se na ovom putovanju društvo pravio i naš fudbaler Nemanja Gudelj.

Vojaž je sve delio sa svojim fanovima putem Instagrama, pa je napravio selfi sa Gudeljom na jahti na kojoj su se celo društvo provodilo.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Inače, već nekoliko dana je poznato da su i reper i fudbaler odlučili da u društvu svojih lepših polovina odmor provedu na Ibici.

Naime, Vojaž je na svom profilu objavio niz fotografija na kojima pozira sa Tamarom na jahti. Na jednoj fotografiji Tamara gleda u daljinu dok je Vojaž pravio selfi, a na drugoj se vidi ona u narandžastom kupaćem kako se sprema da poljubi repera. Takođe, na nekoliko fotografija se mogao videti i luksuzni smeštaj u kom su oni odseli, a po svemu sudeći u pitanju je vila sa odvojenim bazenom.

Sa druge strane, i Nemanja u ovom odmoru uživa u društvu svoje izabranice, Anastasije Ražnatović. Njih dvoje su još pre nekoliko dana obelodanili da su na Ibici. Prvo je Anastasija objavila fotografije sa Nemanjinom mlađom sestrom Vanjom Gudelj, i dok su svi mislili da su njih dve same došle na ovaj odmor, snimak fudbalera koji je pokazao svoje veštine na skuteru za vodu je oduševio fanove i pokazao da je i on sa njima.

Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Ipak, ono što je najviše sve oduševilo jeste činjenica da se ova dva para zajedno provode na poznatoj lokaciji, a osim što se Nemanja fotografisao sa Gudeljom, još jedna fotografija je potvrdila da su oni zajedno na putovanju, a to je fotografija koju je objavila Anastasija, a na kojoj na jednom koncertu pozira sa Tamarom i još nekoliko devojaka.

Ove fotografije su naišle na veliko oduševljenje fanova, koji su odmah „skrinšotovali“  sve njihove storije na kojima su oni uživali na jahti, provodili se na koncertu, uživali na plaži i trenirali. Te fotografije se sada velikom brzinom dele internetom i svi sa oduševljenjem komentarišu ovo prijateljstvo.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz