Pretraži

Vojaž se ne odvaja od svoje devojke: Reper i mlada rukometašica podelili zajedničke fotografije, a jedan skupoceni detalj privukao je posebnu pažnju (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Prtintscreen/Instagram:voyage.mp3

Popularni reper Vojaž i njegova devojka Tamara Kujačić se ne odvajaju jedno od drugog, a zajedničkim fotografijama ne prestaju da privlače pažnju fanova.

Vojaž i Tamara su neretko u centru pažnje zbog njihove magične ljubavne priče, koja je svakog dana očigledno sve lepša. Ovaj mladi par neretko deli svoje zajedničke trenutke na društvenim mrežama, a kada to urade ceo internet bude iznova iznenađen zbog njihovog skladnog odnosa.

Iako su njih dvoje fizički razdvojeni, jer Tamara živi u Norveškoj, ovaj mladi par se trudi da provede što više vremena zajedno koliko god im to vreme dozvoljava.

Kako je letnja sezona veoma aktivna za pevače koji nekada dan za danom imaju nastupe čak u različitim državama sigurno je bilo teško ispratiti taj tempo, međutim Tamara je veći deo leta bila uz Vojaža i pratila ga na njegovim nastupima.

Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Tako je sinoć Vojaž nastupao u Crnoj Gori gde je napravio odličnu atmosferu, a Tamara je pokazala da mu i ovde pravi društvo. Ona je prvo objavila jednu fotografiju iz lifta gde su njih dvoje pozirali, a onda jedan njihov selfi.

Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Na ovoj fotografiji ona je nosila belu čipkastu majicu dugih rukava i teksas šorts, a jedan skupoceni modni detalj koji je dodala ovoj odevnoj kombinaciji privukao je posebnu pažnju. Naime, Tamara je ovom prilikom nosila torbu marke „Louis Vuitton“ čija cena iznosi čak 1500 evra.

Sa druge strane Vojaž je nosio crnu majicu, crni kačket i lanac oko vrata.

Podsetimo se, fanovima je već ranije postalo poznato da Tamara voli skupocene modne komade, pa je tako nedavno na jedno plaži pozirala u kupaćem kostimu modne marke „Dior“. Na zvanično sajtu „Diora“ gornji deo kupaćeg kostima je 450 evra dok je donji 420, što znači da je Tamara za komplet izdvojila čak 870 evra.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz