Pretraži

Voditeljka Danica Nikolić otkila u kakvom je odnosu sa Wajwai-jem i da li ima favorite u IDJShow-u

News
0
Photo: IDJ

Kakvi su utisci sad, kada su izabrani najbolji kandidati i kada je zvanično startovala trka talenata? 

– Uzbuđenje je sve veće, svi imamo još veću odgovornost i trudimo se da sve bude na najboljem mogućem nivou. Sada znamo i ko su 12 najboljih i onda i u novinarskom i voditeljskom smislu moramo da ih istaknemo još bolje.



Da li si zadovoljna izborom žirija? 

– Zadovoljna sam, naravno. Relju i Teodoru već poznajem iz posla i samim tim je lakša komunikacija na snimanju. Darka sam upoznala kroz šou i jako je prijatan i prijateljski nastrojen prema svima nama.

Imas li favorita u takmičenju?

– Imam dva favorita. Mislila sam da neću imati do kraja, ali već su mi se njih dvoje jako izdvojili, ali to naravno ne pokazujem pred kandidatima, jer ne bi bilo u redu. Svakako za sve mislim da su jako kvalitetni i postali su mi svi već dragi.

Screenshot: IDJSHOW

Screenshot: IDJSHOW

 

Više puta tokom prethodne emisije čuli smo kandidate kako se međusobno podržavaju. Da li je takva situacija i kada se kamere ugase? Ima li rivalstva?

– Ima rivalstva, ali je na zdravom nivou. Pokušavam da ispratim iza kamere kako funkcionišu, jer me je uvek zanimalo da li je nešto drugačije. Međutim, oni se svi druže i podržavaju. Čini mi se da su se već stvorile neke grupice koje se druže, ali svakako je sve to u redu i normalno i imam samo lepe reči za njih.

Čiji tim ti se najviše sviđa i šta misliš, ko ima najveće šanse za pobedu? 

– Uh, nisam sigurna da li smem da odgovorim na ovo pitanje, jer će biti lako da se zna ko su mi i favoriti. Pričaćemo o tome kada se završi šou, otkriću vam ko su oni. Eto, mogu da otkrijem da su oboje iz istog tima.

Mišljenje o odluci produkcije da osnuje boj bend? 

– To mi je pregenijalno! Toliko fali boj bend na našim prostorima da je ova odluka pun pogodak. 

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Šta možemo da očekujemo u narednoj epizodi? Otkrij nam neku zanimljivost.

– U sledećoj epizodi pevaće po tri pesme. Neki od njih će biti podrška, a neki će se takmičiti. Biće jako zabavno i verujte mi, na dalje sve zavisi od gledalaca. Budite oprezni da sačuvate svog favorita!

Na Tiktoku često dobijaš pitanja u vezi tvog odnosa sa Wajwai-jem i o tome da li ste u vezi… Kako komentarišeš to?

  • To mi je jako smešno, jer mi je Andrija kao mlađi brat i tako sam se i postavila prema njemu. Uvek sam tu da ga podsetim da moramo da budemo nekad i ozbiljni, on mene da nasmeje i da ja poprimim njegovu energiju. Osim što smo postali, po mom mišljenju, baš dobar voditeljski, postali smo kao brat i sestra. Nismo zajedno naravno, on je mlađi od mene dosta i odnos nam je drugarski.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News