Pretraži

Vladan Savić otkrio da li bi voleo da njegova ćerka krene njegovim stopama (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ vladansavic

Vladan Savić, pevač iz grupe Magla benda, podelio je sa nama utiske i radovanje što su se vratili na scenu posle dužeg vremena zbog cele situacije sa pandemijom koronavirusa

Bili smo sigurni da će svi biti željni dobre muzike i sve smo negde očekivali. Imamo jako puno nastupa, nekako da nadoknadimo ono što nam je falilo, a to je komunikacija sa publikom, jer naš posao volimo najviše na svetu.



Vladan ne voli da priča o svom ljubavnom životu, a s obzirom da se jednom prilikom u njegovom spotu pojavila njegova verenica Jovana Jocić, pitali smo ga da li postoji mogućnost da se tako nešto ponovi u nekom narednom spotu. 

Šta ćemo, kako ćemo, treba nam devojka, šta ćemo da radimo i onda smo pozvali Jovanu i pitao ,,Jovana hoćeš ti da budeš u venčanici u spotu" i ona kao ,,Pa otkud to, kako to" , reko ajde daj da završimo to, moramo da snimimo hitno. Tako da je ispalo spontano. Bilo je onako, mogu ti reći, nisam imao osećaj da je to moja Jovana na snimanju. I ona je profesionalac u svom poslu, i ja u svom, kada se završilo snimanje sve je bilo kako treba, a ovako smo bili malo na distanci, da ne kažem ,,sa rezervom" na poslu smo. 

S obzirom da se pre dve godine ostvario u ulozi roditelja i postao tata devojčice, pitali smo ga da li bi voleo da njegova ćerka krene njegovim stopama. 

Ja iskreno ne bih voleo da krene. Mislim ne znam, prepoznaćemo sigurno neki talenat, ono što je sigurno je da voli muziku i kada čuje ,,muzika, muzika, idemo, igramo", to se podrazumeva. Ako je to bude baš zanimalo, sad za savete videćemo kakvo će vreme biti za 20-ak godina. Više bih voleo da bude u sportu. 

Ukoliko niste pogledali emisiju IDJHOT, možete pogledati u videu ispod teksta i saznati šta je Vladan još otkrio o novoj pesmi i nazivu iste

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz