Pretraži

Vladan iz Magla benda otkrio zbog čega ne prati izabranicu na Instagramu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Vladanove fanove su zanimale neke pojedinosti iz njegovog privatnog života, koji on drži daleko od očiju javnosti, a jedna od njih bila zbog čega se on i njegova partnerka ne prate na Instagramu.

– Ne pratimo se, nikad se nismo ni pratili. Ne znam šta bih odgovorio. Ima tu raznih situacija od ranije. Jednostavno tako se ne pratimo, ali zapratićemo se. Ako se ne pratimo, to znači kao da nismo zajedno pošto se svi vode socijalnim mrežama. Kao da je važno – rekao je on, pa objasnio kako on gleda na to:



Što bih pratio svoju ženu? Po ceo dan sam s njom. Mislim bivšu verenicu, veridba traje šest meseci. Sad mi je devojka sa kojom imam ćerku Anđeliju. Tako da nije sve socijalna mreža.

Pogledajte emisiju "One on one" i saznajte kako je Savić odgovorio na druga pitanja: "Koja od pevačica na javnoj sceni mu je najbolja drugarica?", "Da ima prilike, sa kojim stranim izvođačem bi voleo da sarađuje?", "Koja njihova pesma im je omiljena i zašto?", "Da li misli za sebe da je premršav?", "Da li će imati neku saradnju sa našim pevačima?" i "Da nije pevač čime bi se bavio?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz