Pretraži

VLADA MATOVIĆ JE I DALJE NAJBOLJI, FOX NIJE PRODAO REP: Surreal o komercijalnoj muzici i o novom albumu (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/surreal011

Surreal je ekskluzivno za IDJTV podelio svoje utiske kada je uspeh novog albuma u pitanju i otkrio koliko je zadovoljan, ali i kakvi su komentari publike.

– Četiri pesme su ušle na trending na YouTube-u, sve su audio trake nisam još spotove izbacio, ovo su mi najbolji rezulatiti do sada koje sam ostvario, ljudi su oduševljeni nikada nisam imao bolje komentare, hvala puno svima na tome što klikćete i što vam se sviđa ovaj album. Ja sam prezadovoljan. Komentari su najpozitivniji "Hvala ti Suki što postojiš", "Najbolji si", "Ti si najbolji reper na Balkanu", "Stari Suki se vratio" – bio je iskren Surreal.

Takođe, zanimalo nas je koliko dugo je radio na novom albumu, s obzirom na to da je za vrlo kratko vreme uspeo da pokupi simpatije publike.

– Imam dve pesme koje su od ranije, i sve ostalo je novo od ove godine. Sve je došlo samo od sebe, kada je bio karantin uhvatila me je velika inspiracija i bukvalno sam za dva meseca sve odradio – dodao je on.Pesma koja je privukla dosta pažnje kod publike jeste "Sebi privuci me" sa Danom Barbarom, gde je pokazao svoju emotivnu stranu što se mnogima i dopalo, a evo gde je pronašao inspiraciju i da li možemo očekivati još takvih pesama.

Da, sigurno će biti još takvih pesama. Veliki pozdrav za Danu, razbila je taj projekat. Bio sam inspirisan svojom pričom, imam devojku koju mnogo volim i onda je logično da takve emocije izađu – otkrio je on.

Za kraj nas je zanimalo kako mu se dopao album DJ Shoneta i Foxa, ali i zajednička pesma sa Vladom Matovićem, i kako se njemu čine pojedini komentari da je Fox ispao iz priče repa. 

To su nebuloze, Fox ne može da ispadne iz priče repa, on je najbolji reper. Meni se mnogo sviđa taj projekat, mi smo svestrani artisti, ne postoji prodaja muzike, muzika je na kraju krajeva posao. Mi se trudimo da porkijemo što više zvukova i da pokrijemo klubove. To je bio projekat sa kojim se gađa inostranstvo i malo drugačija publika a ne krug dvojke. Vlada Matović posle skoro deset godina eto ga nazad i dalje je najbolji. Meni se taj projekat mnogo sviđa – rekao je on.

I za kraj reper nam je otkrio da je koncert koji održava jednom godišnje sa džez bendom već rasprodat i u Beogradu i Novom Sadu, ali nisu stigli da dođu do svoje karte Surreal ima jedno iznenađenje.


Nastup sa džez bendom je u subotu 03.09. i karte su rasprodate, sledeći koncert je u Novom Sadu 09. oktobra, isto su karte rasprodate. Bukvalno rasprodam koncert dve nedelje pre zakazanog datuma. Velika je potražnja i mislim da ću ponoviti i Beograd i Novi Sad – završio je on.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz