Pretraži

Višestruko nagrađivani muzički producent Darko Dimitrov drugi član IDJShow žirija!

News
0
Photo: Daniel Joveski

U pitanju je Darko Dimitrov, višestruko nagrađivani muzički producent. 

Darkov rad u najvećoj meri prepoznatljiv je zahvaljujući producentskom poslu na hitovima brojnih izvođača, ali i po pisanju tekstova. Njegove pesme više puta su posetile mnoge muzičke festivale, a godinama unazad  radio je kao producent izvođačima iz više zemalja regiona, na pesmama koje su se našle na Evroviziji. 

"Izuzetno mi je drago što ću imati priliku da budem deo IDJShow-a kao IDJCoach. Ceo svoj život sam posvetio radu sa talentovanim muzičarima i ponosan sam na sve što smo do sad zajedno postigli" izjavio je Dimitrov.

On je dodao da se upravo zbog toga jako raduje što će moći da upozna i da radi sa novim, mladim talentima, kojima može da pomogne da izgrade svoju karijeru, te da smatra da je IDJ produkcija danas najbolja za to.Darko Dimitrov osvojio je više od 30 nagrada u kategorijama „najbolji producent“, „najbolji kompozitor“ i „najbolji aranžer“, dok je za svoje pesme osvojio više od 100 priznanja, zbog čega je IDJ produkcija izuzetno ponosna što će Darko odigrati ogromnu ulogu u IDJShow takmičenju.

Među velikim zvezdama sa kojima je radio nalaze se Toše Proeski, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Sergej Ćetković, Hari Varešanović, Hurricane, Emina Jahović, Marija Šerifović, Željko Joksimović, Jelena Rozga, Severina, Nataša Bekvalac, Anastasija Ražnatović, Lexington, Elena Kitić, Lena Kovačević.. 

IDJShow ulaže million evra u razvoj 12 novih karijera, a fokusiran je na digitalne medije, što ga čini prvim regionalnim talent show-om u okviru kog će učesnici razvijati i svoje digitalne platforme, te tako dobiti i priliku da od mikro-influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

Zbog velikog interesovanja rok za prijavu za IDJShow produžen do 1. marta, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka: www.idjshow.com.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News