Pretraži

„VIŠE NIKADA NEĆE PITATI GDE MU JE TATA“: Milica Dabović objasnila sinu istinu o njegovom ocu

Showbiz
0
https://idjtv.nova.rs/news/showbiz/nisam-uspela-da-pobedim-njegove-poroke-milica-dabovic-se-oglasila-nakon-raskida-sa-kumom-darka-lazica/

Iako je Milica pretodno rekla da će se "truditi da njen sin nikada ne sazna ko mu je otac", ona je ipak rešila da sa njim popriča o tome, te mu je priznala i ko mu je otac.



  • On je prepametan dečak i ja mislim da on više nikada neće pitati gde mu je tata. On je to već pitanje postavio – rekla je Milica u jednoj emisiji, a na pitanje "da li joj je bilo teško da mu objasni situaciju", Dabovićeva je odgovorila:

– Ne! A zašto, da lažem svoje dete? Ne mogu ja to. Ne želim niti da krijem, niti da lažem, niti da izmišljam. Rekla sam ko je. Pitaće me sigurno za par godina opet, reći ću opet to što sam mu već rekla i to je to, idemo dalje! Njemu ništa ne nedostaje pored mene – poručia je bivša košarkašica koja je nedavno učestvovala i u jednom rijalitiju.

Ona je potom navela i da u njenom životu postoje udvarači, ali da ona najpre želi mir i da se fokusira na svog sina, porodicu i prijatelje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz