Pretraži

,,VIŠE NIKADA NE BIH BIO SA NJOM“: Sha otkrio sve detalje o odnosu sa Tarom (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Sha je u razgovoru sa voditeljkom Danicom Nikolić prvi put javno govorio o raskidu sa Tarom Simov, ali i o svim detaljima iz njihovog odnosa.



U medijima se spekulisalo da njihov raskid ustvari nije bio pravi, te da su se oni i nakon zvaničnog raskida viđali, a Sha nam je otkrio i da li je bilo pomirenja nakon raskida koji se dogodio pre nekoliko meseci.

– Ono kad smo prvi put baš, baš raskinuli? Pa nije bilo pomirenja, to je neka čudna priča. Čuli smo se, viđali i sve to, ali nikada se zvanično nismo pomirili. Nismo nešto ni forsirali, pravo da ti kažem. Tara je mlada devojka i ona ima neke svoje odluke, brzopleta je, i ne treba joj zameriti, ona je odlučila kako će dalje, ja sam odlučio kako ću dalje, tako da svako svojim putem – istakao je on.

Sha je istakao da trenutno uživa u svom životu i da nije u emotivnoj vezi, ali da je kontaktu sa dosta devojaka, pa je otkrio i da li smatra da će njegove buduće devojke imati predrasude o njemu.

– Uvek se dešava to, i uvek mi to napominju. Prvo što mi napomene svaka devojka s kojom pišem, ti ćeš se vratiti Tari to je pod broj jedan što mi kažu. Ja kažem ne stvarno ta priča je završena, devojci želim svu sreću ona ide svojim putem, ja idem mojim. Kažu mi, nemoguće da si nekog toliko voleo i da se nećeš vratiti toj osobi, ja sam rekao da sam ovog puta siguran, ranije da me je neko pitao ne bih mogao sa sigurnošću to da tvrdim, ali sada kažem ne stvarno, nastavio sam dalje, svaka osoba mi to napomene – dodao je on.

O čemu je još govorio u novom izdanju emisije IDJHOT pogledajte u videu ispod teksta.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz