Pretraži

„Više ne postoji Mihajlo, sada postoji samo Vojaž“: Popularni reper progovorio o ličnim borbama, pa otkrio koja je cena slave

Showbiz
0
Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Poznati reper Mihajlo Veruović Vojaž progovorio je o svojoj karijeri, svom novom albumu, kao i žrtvama koje je morao da podnese kako bi ispunio svoje ciljeve.

Jedan od glavnih tema u poslednje vreme kada je u pitanju muzička scena je novi album Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Vojaža. Album koji je poneo naziv “Guns n Roses“, privukao je veliku pažnju javnosti, a gotovo dve nedelje pesma pod nazivom „Muškarčina“, koju je snimio u duetu sa Cecom Ražnatović je zauzimala prvo mesto u trendingu.

I nezavisno od ovog albuma Vojaž se može pohvaliti velikim poslovnim uspesima. On je čak nedavno pokrenuo i novi biznis sa ledenim čajevima koji su posebno popularni među mlađom generacijom.

Ipak, da bi došao do mesta na kom se nalazi danas, Vojaž je morao i da se odrekne mnogobrojnih stvari, a sada je on progovorio o „žrtvama“ koje je podneo zarad uspeha.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

„Više ne postoji Mihajlo, sada postoji samo Vojaž, to je najveća žrtva, a najveća razlika je to što su oni crno i belo…Ovo je javni posao, svako ima mišljenje i može da ga iznese. Kada naučiš da nemaš emocije i da budeš jedna prazna konzerva, vrlo lako prođeš sve to“, naveo je Mihajlo pa otkrio za koga je ipak ostao Mihajlo.

„Uvek ima neka kritika od strane porodice, ja to uvek poslušam i uzmem u obzir, ja sam odrastao momak. Porodica je jedino mesto gde zapravo imam sluha“, objasnio je on, pa se osvrnuo na uspeh pesme „Muškarčina“.

„Ceca je pre svega jedan ozbiljan umetnik, ozbiljan vokal i profesionalac. Odabrao sam Cecu da ona bude ta, zato što je na vrhu na kojem je duže nego što ja živim. Ima tu još dosta pesama i stvari koje treba da se dese, ali sam smatrao da je ovo odličan početak. Ona je bila zainteresovana, njoj je zanimljivo šta može mlađa generacija može da pruži. Nije kao većina zvezda tog nivoa bila u fazonu: „Nećemo to da radimo“. Sve je teklo najlaganije, mene je ispoštovala maksimalno, ostala je 20 sati na snimanju, to je više nego što sam tražio i hvala joj“, naveo je on, pa otkrio da nije zadovoljan albumom koliko je očekivao da će biti:

„Nisam zadovoljan onoliko koliko sam očekivao. Pesma sa Cecom je stvarno ubila, ima nekih pesama za koje sam mislio da će bolje da prođu, kao što je ‘Januar i jun’ „,  istakao je, pa se osvrnuo na padove u svojoj karijeri.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

„Pad je pad ako ga ti prihvatiš, ja to nisam prihvatio. Jedini razlog zašto sam ja nestao je moja odluka zbog mojih ličnih problema, imao sam svoje neke demone koje sam morao da prevaziđem. Sada sam se vratio i ponovo sam na vrhu te trending liste“, istakao je ona, pa otkrio kako je na njegova devojka Tamara sa kojom reper već duže vreme uživa u ljubavi reagovala na njegov album.

„Ona je prezadovoljna. Ne mislim da je album prošao loše, samo nije prošao onoliko koliko sam ja fantazirao da će proći, ja hoću još, mnogo sam gladan“, rekao je on u emisiji „Premijera Vikend – Specijal“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz