Pretraži

„VIŠE NE MORAM DA SE KRIJEM“: Darko Lazić položio vozački

Showbiz
0
Photo: Instagram/darkolazicofficial

Pevač je poznat po brojnim saobraćajnim prekršajima, zbog čega mu je 2013. godine oduzeta i vozačka dozvola.

Iako nakon toga nije imao pravo na vožnju, on je s vremena na vreme sedao za volan sa opravdanjem da je morao da završava privatne i poslovne obaveze jer, kako je objasnio ranije, nije imao ko da ga vozi.

Photo: Instagram/ darkolazicofficial

Photo: Instagram/ darkolazicofficial

Za vožnju bez dokumenata bio je više puta kažnjavan, a kada je 2018. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću kod Brestača i jedva preživeo, obećao je da više neće sedati za volan.

Ipak, nastavio je da vozi, pa je i u maju 2021. godine takođe doživeo nezgodu. Tada je pevaču na automobilu pukla guma i udario je u baderu.

Pošto mu je dozvola oduzeta, on je ponovo mora da pohađa časove, polaže testove i vožnju, a Darko se sada pohvalio da je položio i dobio novu vozačku dozvolu, te da mu sada ne može niko ništa.



  • Ja sam položio. Šipak! Konačno. Vozim auto, a dozvola mi je u kolima. Ranije sam se krio, sad se više ne krijem. Za ovo sam zaslužan ja, jer mi je muka da me više prozivaju za gluposti. Zašto i ja ne bih položio vožnju kao i svi drugi? Poštujem zakon, ali nisam najgori – pohvalio se pevač za Nova.rs.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz