Pretraži

Viktorija pretila Dejvidu da će ga istući ako je ne pozove, a danas su 22. godine u braku

Showbiz
0
Photo: Instagram/davidbeckham

Fudbaler i modna dizajnerka 25. godina su zajedno, a nedavno su proslavili 22. godišnjicu braka

Dejvid Bekam objavio je fotografije, na kojima su on i njegova supruga isto obučeni, a onda je sve nasmejao onim što je napisao ispod istih. 

– 22 godine kasnije, još uvek isti autfiti. Volim te najviše, hvala ti što si nam podarila našu neverovatnu decu kako bismo svi mogli da nosimo isto.

Način na koji se ovaj par upoznao, neobičan je. Viktorija je pretila Dejvidu da će ga istuću, ukoliko je ne pozove, a Dejvid je bio stidljiv da to uradi. Tek kada je smogao snage da to uradi, započeli su tajnu ljubavnu vezu, jer je Viktorija bila u vezi sa dečkom, koga je ubrzo ostavila. 

Poznati par ima četvoro dece, tri sina i jednu ćerku. 

Imali su i manje prijatne situacije za vreme braka, kao na primer kada je Dejvid prevario sa manekenkom Rebekom Los,2003. godine. Fudbaler je prvo sve negirao, a nakon što su ponovo uhvaćeni zajedno, spajsica je čak i pretila manekenki, ali mu je na kraju oprostila prevaru i nakon toga rodila trećeg sina. 

Povodom proslave 22. godine braka, Viktorija je objavila kratak video ispod kog je napisala: ,,Volim te Dejvide. Srećna godišnjica".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz