Pretraži

VIDELA SAM LJUDE KAKO SE BIJU I UBIJAJU: Dara Bubamara preživela neviđenu dramu u Barseloni

Showbiz
0
Photo: Instagram/darabubamara_official

Pevačica Dara Bubmara bila je svedok neviđene drame u Barseloni, gde se zbog hapšenja katalonskih lidera pobunio narod i sukobio sa policijom, prenose domaći mediji.

——————– Sponsored ——————–

– Došla sam u ponedeljak u Barselonu i trebalo je da ostanem do petka kako bih se odmorila. Odjednom, usred noći, čujem haos, sirene, lupanje, detonacije. Pogledala sam kroz prozor i videla ljude kako se biju i bukvalno ubijaju – počela je Dara priču za "Srpski telegraf" i objasnila šta joj se dešavalo u Barseloni:

  • Celu noć nisam spavala od buke, ujutru u 5 ujutru su me pozvali sa recepcije, izvinili se i rekli da bi najbolje bilo da sutra napustim hotel, jer mi ne garantuju bezbednost, jer su neki protestanti pokušali da uđu u hotel. Odmah sam rezervisala kartu prvim letom da se vratim. Uplatila sam najskuplji hotel, želela sam da uživam, da se odmaram, a umalo živu glavu nisam ostavila tamo.


U centru španskog grada se 26. oktobra okupilo više od 350.000 građana, koji su mahanjem katalonskim zastavicama tražili nezavinost.

Veliki broj ljudi je protestovao kada je Vrhovni sud osudio devetoro političara i aktivista na kazne od 9 do 13 godina zatvora zbog pobune u vreme referenduma za nezavisnost Katalonije 2017. godine.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz