Pretraži

VEZANA JE ZA KREVET: Otkriveni novi detalji Madoninog stanja, pevačica i dalje LOŠE 

Showbiz
0
Foto: Printscreen Instagram/Madonna

Kako prenosi TMZ, izvori bliski pevačici otkrili su da je Madona "vezana za krevet" i da stalno povraća. Kako tvrde, pevačica je u subotu počela da povraća, a u jednom trenutku se onesvestila.Izvori su otkrili za "Page Six" da je pevačica tokom boravka u bolnici nije reagovala na okolinu i morala je da bude intubirana najmanje jednu noć. Uzrok njene infekcije su navodno bile pripreme za turneju, koja je na kraju odložena zbog njene bolesti.

TMZ je ranije objavio da je Madonino zdravstveno stanje već neko vreme ugroženo i da se skoro mesec dana bori sa temperaturom. Pevačica je ignorisala sve znake bolesti i nije otišla kod lekara kako bi se u potpunosti usredsredila na turneju za koju se pripremala i po 12 sati dnevno, a koja je trebalo da počne 15. jula.

Da je Madonino stanje ozbiljno, govori i činjenica da je ubrzo nakon njenog odlaska u bolnicu njen menadžerski tim imao krizni sastanak. Tada su pristali da odlože turneju zbog straha da pevačica možda neće preživeti infekciju.

Podsećamo, u objavi od srede, njen menadžer obavestio je zabrinutu javnost da Madonino stanje ide na bolje, ali da je pevačica i dalje pod medicinskom negom, međutim očekuje se njen potpuni oporavak.

– U ovom trenutku, moraćemo da pauziramo sve obaveze, što uključuje i turneju. Uskoro ćemo podeliti više detalja kada ih budemo imali, što uključuje i novi datum za početak turneje i sve zakazane koncerte – stajalo je u izjavi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz