Pretraži

Vesna Đogani otkrila da je bila u depresiji i da je tražila stručnu pomoć

Showbiz
0
Photo: Instagram/djoganivesna

Pevačica Vesna Đogani je u skladnom braku sa Đoletom Đoganijem, a iz zajedničkog braka imaju dvoje dece, sina Adrijana i ćerku Lauru.Ona je gostjući u jednoj emisiji otkrila da je nakon rođenja sina upala u postporođajnu depresiju i da je prošla kroz veoma težak period, o čemu do sada nije govorila. 

  • Znam da mnoge žene ćute o ovome, ali ja sam prvih šest meseci od Adrijanovog dolaska na svet patila od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila potpuno bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći. Nije pomoglo ni što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano, unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem majka, da se posvetim sinu i ništa više od toga, ali ja nekako na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos s njim. Kasnije, kada sam rodila Lauru, već sam mnogo drugačije gledala na stvari – rekla je Vesna.

Da je bila u depresiji nakon porođaja, nije jedina stvar koju je pevačica otkrila, ona je podelila i to da je u jednom trenutku za vreme odrastanja njenog sina obratila se i psihoterapeutu. 

  • Kako je Adriano postajao sve stariji nisam mogla da se izborim s njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i za sve je mislio da zna bolje. Zato sam se obratila za pomoć profesionalcu i učila sam da drugačije pristupim svom detetu kako bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, umeo je da povuče granicu i bude strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj meri – iznela je pevačica. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz