Pretraži

Vesna Đogani o snimanju za TikTok i lošem periodu zbog skandala sa Đoletom

Showbiz
0
Photo: Instagram/djoganivesna

Vesna i Đole Đogani važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a i pored razlike u godinama opstali su dugi niz godina u braku. 

Iako su se nedavno našli u centru skandala kada se u javnosti pojavio snimak poljupca Đoleta i njihove saradnice, ovaj par to nije poljuljalo, a sada je Vesna otkrila kako su zapravo prebrodili taj loš period koji je ostao iza njih, kao i kako je došla na ideju za snimanje videa na društvenoj mreži TikTok. Ona je navela da je zapravo Đole najveći krivac za otvaranje te društvene mreže, gde može da pleše i postavlja smešne i zanimljive klipove. 

Sve je išlo posle lagano, on je predložio, kada me on pita zbog čega sam nešto uradila, ja mu pokažem gledanost. Ja imam ambiciju da kroz zabavu pokažem sve. Osvestila sam se u kom pravcu želim da se prezentujem, privatno sam onakva kakva sam na mrežama. To mi je nedostajalo u nekadašnjem televizijskom emitovanju – rekla je Vesna za jedne domaće medije i otkrila kako je reagovala kada je prvi put videla Đoletov snimak sa njihovom prijateljicom:

On je odbijao te ljude, tu se javila sujeta, želeli su da ga uvrede, nisu mogli ništa loše da izvuku, zapravo su nam samo digli cenu. Đole se uhvatio za glavu u prvom trenutku. Sedeli smo zajedno i pogledali taj snimak. Pitala sam ga o čemu se radi i šta ima da mi kaže… Ja sam sa svima pričala i o koroni na Instagramu, tako sam i sa Đoletom o ovome – izjavila je ona. 

Vesna je zbog celokupne situacije prošla kroz loše momente, te je dobijala razne poruke.

 Ljudi idu iz krajnosti u krajnost, dobijala sam i smešne, ali i ružne i grozne poruke, to nije za javnost. Celo smeće se istovaralo na moja leđa, kao da su svi jedva čekali da uradim nešto kako ne treba. Čak i da se nešto desilo, ja krećem na drugačiji način – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz