Pretraži

„VERUJEM NIKOLIJINOJ PROCENI“: Amna se javila iz Atine i otkrila da je snimanje spota završeno! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Kao što smo već pisali, Amna je pored IDJCoin-a pobedom u IDJShow-u dobila snimanje spota u Atini sa jednom od najvećih balkanskih zvezda, Nikolijom Jovanović.



Alagbegovićevu na aerodromu sačekala Nikolija, a njih dve nisu gubile vreme već su odmah počele da rade na pripremama za snimanje pesme, koja je sada, kako je Amna otkrila, završena.

Snimanje spota je završeno juče. Proteklo je brutalno, uprkos i vrućini i nekim stvarima koje nismo baš do kraja planirale i koje smo u poslednjem trenutku izmenile. Još od početka ovog projekta nisam osećala potrebu da budem upućena u svaki detalj, verujem potpuno Nikolijinom ukusu i njenoj proceni, ipak je toliko godina u muzici i nije imala fail nikada. Bila sam u pravu, ona je neprikosnoveni profesionalac – ispricala je podebnica u šouu.

Screenshot: Instagram/ nikolijaofficial

Screenshot: Instagram/ nikolijaofficial

 

Pored snimanja spota, pevačice su uspele i da obiđu Atinu.

Htela sam malo da doživim Atinu i jako je lepo. I pored svega vezanog za spot, uspele smo da istražimo grad. Imam osećaj porodične atmosfere, jer su tu i njene dve ćerke, njena dadilja, nas 50 je tu i ne bih menjala sekund ovoga. Ne spavam, trudim se da maksimalno iskoristim vreme – rekla je Amna.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte kako su ljudi iz Amninog okruženja reagovali kada su videli da ju je na aerodromu sačekala Nikolija i da li su fanovi mogli da pretpostave sa kojom zvezdom snima duet:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz