Pretraži

VERUJE DA JE NEVIN: Kim provela dan sa zatvorenikom osuđenim na smrt, samo jedan korak je deli od njegovog oslobođenja

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan (38) nastavila je svoju akciju pomaganja nepravedno osuđenim zatvorenicima, te je u tom cilju provela ceo dan sa Kevinom Kuperom (61) koji čeka smrtnu kaznu.

——————– Sponsored ——————–

Kevin je 1983. osuđen na smrtnu kaznu pošto je utvrđeno da je počinio 4 ubistva. Od početka je tvrdio da to nije učinio, a Kim mu veruje i zato se trudi da mu maksimalno pomogne

Poznata starleta uključila se u taj slučaj u oktobru 2018. godine, jer su se tada pojavili dokazi da je Kevinu namešteno. Zbog toga je Kim tražila ponovno razmatranje slučaja i oslobođanje.



Zahtevala je i novo DNK testiranje, a u tome ju je podržao bivši guverner Kalifornije Džeri Braun. Novi guverner Gevin Njusom odobrio je još više testova.

Kim je bila presrećna, kada je Gevin zaustavila izvršenje smrtnih kazni. Ona se toliko posvetila Kevinovom slučaju da detalje o njemu deli na društvenim mrežama.

 – Imala sam emotivan susret sa Kevinom Kuperom juče, u "San Quentin’s" delu za smrtne kazne. Smatram da je pažljiv i iskren, i verujem da je nevin kada su u pitanju zločini za koje je osuđen! – napisala je Kim na Tviteru i dodala:

  • Nadam se da će Kevin biti oslobođen pošto je DNK testiranje sada naređeno u njegovom slučaju, a ostajem večno zahvalna guverneru Njusomu jer je ukinuo smrtnu kaznu u Kaliforniji.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take notes 📝

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 3, 2019 at 9:11am PDT

Podsetimo, starleta poslednjih meseci intezivno uči kako bi postala pravnica. Posebno je zainteresovana za krivično pravo, a ljubav prema toj profesiji nasledila je od oca Roberta Kardašijana, jednog od najpoznatijih američkih advokata.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz