Pretraži

„VEROVALI ILI NE I JA SAM BILA TAKVA“: Anabela iskreno o porodici, a otkrila je i kakve savete joj Luna traži

Showbiz
0
IDJ

Anabela je u kratkom razgovoru za IDJ pričala o svojoj porodici, Luni i majčinstvu, kao i stvarima koje je pogađaju.Često se sreće sa naslovima koji daju pogrešnu sliku i iznose neistine, međutim, Anabela je prestala da obraća pažnju na to.

– Ima ih milion, ne bih mogla da izdvojim nijedan. Smeta mi, to stvara pogrešnu sliku o nama, međutim, kod normalnog čoveka koji ne sudi na osnovu par naslova, onda ne može da se stvori iskrivljena slika. Naučila sam vremenom da to kanališem na pravi način – rekla je Anabela.

S obzirom na to da je Luna majka, a devojčica Mia je centar njihovog sveta, pitali smo Anabelu i da li prepoznaje sebe u Luni.

– Prepoznajem sebe u Luni. Ona je jako posvećena majka i verovali ili ne, i ja sam ista takva bila. Mnogo vremena sam provodila sa njom, bilo je drugačije, devedesete, nije bilo mnogo televizija. Čak sam je vodila i na snimanja sa sobom, na turneje, po mesec dana, nekad zaspi u bekstejdžu. Nina je ipak bila drugačija, hiperaktivna i teško ju je bilo obuzdati. Luna mi veruje i voli da čuje od mene savet kada je majčinstvo u pitanju, ponosna sam na nju.

U nastavku videa pogledajte šta nam je još otkrila i da li podržava da se njena mlađa ćerka Nina bavi muzikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz