Pretraži

VERILA SE? Tejlor Svift zaintrigirala fanove izmenjenom verzijom stare pesme

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Taylor Swift

Tejlor Svift je pre izvesnog vremena ponovo počela da snima prvih šest albuma, a prošle nedelje imali su priliku da čujemo delić nove verzije hita ,,Love Story" iz 2008. godine.

Deo pesme našao se u reklami za dejting sajt Match.com, koju je osmislio njen prijatelj Rajan Rejnolds.

 Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je reklama puna skrivenih poruka, pa tako u jednoj vidimo skuter pored kontejnera – očigledna referenca na Skutera Brauna i njegov odnos sa pevačicom, dok je na zidu ispisan grafit „6“ što označava prvih 6 albuma koje Tejlortrenutno ponovo snima.

No, tu nije kraj porukama: fanovi su ubeđeni da im je pevačica otkrila da se verila sa glumcem Džoi Alinom, s obzirom na to da je promenila tekst pesme.

U poslednjem refrenu nove verzije pesme, ona peva „baby just said yes“ (upravo je rekla „da“), dok originalna verzija pesme glasi „baby just say yes“ (samo reci „da“).

Ulje na vatru dodala je i činjenica da se u reklami pre ovih stihova čuju svadbena zvona, mada u istom trenutku kad sotonu odvlače u crkvu.

I dalje se ne zna šta je zaista u pitanju, te nam ostaje da vidimo, a oni skeptični fanovi kažu da je pevačica prosto želela da ispiše drugačiju ljubavnu priču od prvobitne.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz