Pretraži

VERA MU JE PROMENILA ŽIVOT: Milan Stanković o navodima da će se zamonašiti i muzičkoj karijeri

Showbiz
0
Photo: Instagram/milanstankovic

Milan je u razgovoru s medijima, pričao o tome šta je sve uspeo da prevaziđe, a otkrio je i zašto mir pronalazi u manastirima, te i nagovestio nastavak muzičke karijere.

U poslednje vreme dosta se pričalo da mladi pevač razmišlja da se zamonaši, na šta je on odgovorio:

Screenshot: Instagram/

Screenshot: Instagram/

 

–  Bezumni ljudi su i sveto monaštvo sveli na vesti iz rijalitija, vračare i gatare. Taj jedini bunt i otpor koji je preostao čoveku. Za početak, manastiri i svetootačko predanje su tu da nas uče i pomognu da postanemo hrišćani, što je vrhunska vrednost. Biti istinski hrišćanin je stanje duha koje nadilazi vreme i nakon telesne smrti prelazi u večno blaženstvo. Ali hajde za početak da naučimo da biti pravoslavni hrišćanin nije slobodan dan za jelo i piće za praznike, niti je brojanica okačena o retrovizor u kolima. Molim vas da se najpre upoznamo, pokajemo i izmirimo s Bogom – poručio je Stanković.

Pevač deo božićnog posta provodi u manastiru, a opisao je i kako ti dani izgledaju.



  • Menjamo egocentrični za hristocentrični život. Pravoslavlje je sve što je čoveku preostalo i jedino što je opstalo, jedina moguća borba, protiv duha zla, a za dobro i istinu, za ljubav i veliku milost Svedržitelja – objasnio je za Objektiv i prokomentarisao krizu koja vlada na estradi, a usled pandemije koronavirusa.

– Nećemo umreti od gladi. Ne inspiriše me hiperprodukcija. Pevaću šta želim i kada želim. Mislim da ništa nisam propustio – istakao je on i dodao:

  • Ništa neću da obećavam. Lepše je iznenaditi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz