Pretraži

„Veliki je narcis, mnogo voli sebe“: Zorana Mićanović progovorila o MC Stojanu, pa otkrila kako je došlo do upoznavanja kontroverznog para

Showbiz
0
zorana micanovic mc stojan
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Zorana Mićanović progovorila je o vezi sa 22 godine starijim MC Stojanom, te se osvrnula na njihovu razliku u godinama, ali i na to kako je započeo njihov odnos.

Pre nešto više od mesec dana, javnost je iznenadila vest o vezi popularnog izvođača i njegove koleginice, kako zbog drastične veze u godinama, tako i zbog toga što se o ljubavnom životu MC Stojana do sada jako malo znalo jer je on uvek vešto skrivao ovaj deo svog života od medija.

Ubrzo je usledio duet koji danas broji milione pregleda, a Stojan i Zorana su redovno na društvenim mrežama pokazivali zaljubljenost i delili detalje njihovog odnosa.

Međutim, uprkos tome što je izvođač govorio čak i o svadbi, neočekivano je došlo do raskida popularnog para, a sve zbog Stojanovih snimaka drugih devojaka sa plaže na Kipru.

Ipak, Stojan je nastavio da na mrežama izjavljuje ljubav pevačici i da traži pomirenje, a da li je do njega zaista došlo nije poznato s obzirom na to da nekadašnji par daje različite izjave na ovu temu. Dok je pevač istakao da je do pomirenja već došlo, Zorana je za medije izjavila da je veza završena.

@mcstojan_14 Mogu otac da ti budem od mene tolko mladja ti si, kad ja sam voleo do bola  ti se jos uvek rodila nisi ❤️ @Zorana Micanovic #fy #fyp #foryou #foryoupage #xybca ♬ MOGU OTAC DA TI BUDEM – Bane Bojanić Official

I dok javnost nastavlja da nagađa o njihovom odnosu, mlada pevačica je gostovala u emisiji „Bunker“ kod Lune Đogani, a tom prilikom je otkrila nepoznate detalje o njenom upoznavanju sa Stojanom, kao i kako gleda na negativne komentare povodom velike razlike u godinama.

„Mi smo se upoznali preko njegovog menadžera, on me je zvao na ručak da se vidimo, tu je bio MC Stojan. Tako smo se upoznali, počeli smo da se dopisujemo i bilo je kao ajde da izađemo i tako smo se smuvali. Posle je došlo do tog dueta. On ima jako lepe manire, kulturan je dečko, dobar je frajer. Jesu malo problem godine, ali dobro prosto ako se neko voli, razume, ne treba to nikom da smeta. Ne žive oni taj život nego mi, ali ljudima će uvek da smeta tuđ život, a ne njihov. Ja mnogo volim da čitam hejt komentare, mene to nekako hrani. Meni i njemu to ne smeta, čak se i šalimo na taj račun. Nama je lepo, mi uživamo, a kako je drugima to ne znam“, istakla je Zorana.

Njoj je potom Luna u sklopu jedne igrice zadala izazov da nabroji tri Stojanove mane, što je potom pevačica i uradila, te je iskreno progovorila o njegovom karakteru.

„Veliki je narcis, mnogo voli sebe, uvek voli o sebi da priča da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep, da je zgodan. Mislim on zaista jeste lep i zgodan, ali malo voli da pretera. Druga mana… Stidljiv je, baš je onako stidljiv i kad ovako pričamo nešto, on stavi ruke na lice, postidi se. Iako ima toliko godina, on se stidi, izbegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama. A za treću… To mu nije mana, više vrlina, voli uvek da se snađe, voli da menja. Ako nešto ne može, on to samo okreće, snalažljiv je momak“, navela je Zorana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz