Pretraži

VELIKI GEST: Isplivao snimak koji govori koliki je Rasta čovek

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Od samog početka ovog slučaja, u medijima su se pojavljivale razne informacije, međutim ekskluzivno za IDJTV Alen Sakić je to demantovao, a njegovu izjavu možete da pogledate OVDENa društvenoj mreži TikTok oglasio se Dejan Ketić, nekadašnji učesnik programa ,,Ja imam talenat" i podelio svoje iskustvo i gest koji je Rasta napravio kako bi mu pomogao. 

Naime, mladi takmičar se u programu predstavio autobiografskom pesmom koja opisuje njegov život i pola njegovog života, gde je menjao hraniteljske porodice, nakon što su ga njegovi biološki roditelji napustili. 

Vidno dirnut i potrešen reper, koji je u tom trenutku bio i žiri u pomenutom takmičenju, rekao mu je sledeće:

  • Ja bih stvarno svašta imao da ti kažem, nemoj pogrešno da me shvatiš, sada ne mogu. Od mene imaš najveće "da" – rekao mu je reper kada mu je dao svoj glas za prolaz u dalje takmičenje, a sada je mladi tiktoker ripostovao ovaj video i napisao šta se desilo nakon toga i koliko je za njega Rasta veliki. 

  • Rasta me posle nastupa izveo na večeru, blejali smo, kupio mi garderobu. Hvala ti Rasta – poručio je mladi pevač, te na kraju dodao dobro poznati hešteg #FreeRasta. 

Pomenuti video možete pogledati OVDE

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz