Pretraži

VELIKA TRANSFORMACIJA MILENE ĆERANIĆ: Dugo je negovala prirodan izgled, pa novom promenom izazvala lavinu komentara

Showbiz
0
MILENA ĆERANIĆ

Pevačica je, otkako se predstavila široj javnosti, negovala svoj prirodan izgled i ostala prepoznatljiva po svojoj dugoj, smeđoj kosi, međutim, Milena je sada rešila da konačno napravi drastičnu promenu svog izgleda. 



Nakon duže medijske pauze Milena se vratila publici, koju je sada iznenadila potpuno novom frizurom – pevačica je svoju dugu, tamnu kosu prefarbala u plavu nijansu, a njen novi imidž izazvao je lavinu komentara. 

"Prelepo ti stoji plava", "Ti si lepa kao Barbika koju god boju kose imala", "Top si kao plavuša, furaj taj fazon", "Brutalno ti stoji", samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milenine fotografije koju možete pogledati OVDE.

Podsećamo, Milena je poznata po tome da neguje potpuno prirodan izgled, i da nije poklekla pred "trendovima" estetskih zahvata poput njenih brojnih koleginica. 

Ništa na sebi nisam radila, iako su me prozivali da treba da operišem nos, jer je kriv. Htela sam da stavim silikone u grudi dok sam bila džez balerina, to je bilo pre mnogo godina. Bila sam očajna što moje drugarice imaju grudi, a ja ne. Međutim, ubrzo sam postala zadovoljna sobom i nikad ne bih stavila silikone! Sve moje koleginice znaju da sam protiv toga. Silikoni mi nisu potrebni – rekla je Milena jednom prilikom, prenosi "Kurir".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz