Pretraži

„VELIKA NEVOLJA“: Rijanin sin je isti mama (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ririgalbadd

Pevačica je nedavno podelila slike proslave Uskrsa u njihovom domu, te pokazala koliko je ponosna i puna ljubavi prema svom sinu uz opis "Pogledajte ga samo".



Čini se da je sin nasledio osećaj za stil od mame i da već sad kao beba uživa u markiranim stvarima. Tako je Rijana podelila sliku sina u Fendijevoj jaknu koja na leđima ima natpis "Nevolja", jakna je uparena sa preslatkim farmericama, a ponosni tata ASAP Roki je prokomentarisao sliku i dodao da je njihov sin velika nevolja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Slika je izazvala brojne komentare, a mnogi su se zapitali da li je par na ovaj način otkrio ime deteta. Ovaj uspešan par još uvek nije dao ime nasledniku, a Rijana je za Vašington Post otkrila zašto to još nisu uradili.

Nismo stigli još dotle…Samo smo živeli. Ali pretpostavljam da određenu slobodu donosi to da se to jednostavno uradi – pevačica je dodala i da ga oni jednostavno zovu beba.

Podsetimo, Rijana je sve iznenadila kada je u toku nastupa na Super Boulu otkrila da je ponovo u drugom stanju i da će ona i reper postati roditelji po drugi put samo nepunih godina dana nakon što su dobili prvo dete.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz