Pretraži

VEČERAS POČINJU ELIMINACIJE U IDJSHOW-U: Coach-evi biraju 24 kandidata koji nastavljaju takmičenje!

News
0
Foto: IDJ

Tokom tri dana audicija, prijavljeni kandidati za IDJShow imali su priliku da Coach-evima Nataši, Relji i Darku predstave svoje talente.



U večerašnjoj epizodi, koja će se emitovati od 21h na IDJVideos.TV Jutjub kanalu i od 22:30 na TV Nova, gledaoci će biti u prilici da prvi put vide kojih 36 kandidata, od preko 3000 prijavljenih, je i dalje u igri, međutim, dvanaestoro od njih će večeras napustiti takmičenje.

Tih 36 kandidata biće podeljeni u tri grupe, nakon čega će se jedno po jedno predstavljati IDJCouch-evima u odvojenim prostorijama.

Kako ćemo večeras imati prilike i da vidimo, žiri će im postavljati razna pitanja kako bi ih bliže upoznali, a IDJCoach-evi mogu da im traže da im ponovo otpevaju nešto, bez matrice.

Nakon što se 36 odabranih kandidata ponovo predstavi članovima žirija pojedinačno, IDJCoach-evi imaju težak zadatak da odmah po novom predstavljaju izaberu njih 24 koji ostaju u takmičenju, dok će preostalih 12 kandidata napustiti šou.

Spremite se za puno tenzije i uzbuđenja! Elimicacije pratite na IDJVideos.TV Jutjub kanalu od 21h, kao i od 22:30 na TV Nova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News