Pretraži

VEČERAS NAS OČEKUJE KIŠA ZVEZDA PADALICA: Ovako zamislite želju i ostvariće se!

Showbiz
0
Photo: pixabay.com

Kiše metora, odnosno pljusak zvezda padalica nisu samo očaravajući prizor, već i sjajna prilika da zamislite, vizualizujete svoje želje i pokrenete njihovo ostvarenje. Kada posmatrate ovaj magičan vatroment na nebu ispunjva vas pozitivna energija, pa večeras 21. oktobra ne propustite spektakl Orionida.

Zvezdani pad Orionida počeo je početkom oktobra 2021. godine i trajaće do 7. novembra. Njegov vrhunac pada 21. kada će dostići najveću brzinu. Zbog toga oko ponoći noćas pogledajte nebo. Uspećete da se divite šarenom spektaklu pod uslovom da je nebo vedro, ali bez obzira da li ćete ugledati zvezdu padalicu, možete poželeti želju i vizualizovati je – zvezde osećaju vaše misli.

Važno je da tokom zamišljanja želje pratite određena pravila:

  • važno je da želja bude realna
  • možete poželeti samo jednu želju
  • formulacija treba da bude jednostavna i jasna
  • želja ne sme da bude negativna niti da bilo koga ugrožava

Poželeti želju za zvezdom padalicom nije lako: – ponekad jednostavno nema dovoljno vremena, jer meteor pada ogromnom brzinom, a ceo događaj traje ne više od 5 sekundi. Ipak, čak i u tako kratkom periodu možete imati vremena da šapnete svoj san zvezdi. Da bi to učinili, unapred formulišite želju na listu papira, a zajedno sa njim posmatrajte nebo i pročitajte svoju želju kada vidite zvezdu.

Možete poželeti želju i bez napuštanja doma, a kreativna energija će u tome pomoći. Dovoljno je nacrtati na listu papira zvezdano nebo sa zvezdom padalicom koja ostavlja trag, i na tragu možete uredno napisati svoj san. Nakon što je crtež završen, stavite ga na prozorsku dasku, pa ga ujutru sklonite.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz