Pretraži

,,VEĆ IMAMO SEDAM SPREMNIH DUETA“: Dado Polumenta o planovima za novi album

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Dado je svoju publiku obradovao novim hitom, a u emisiji IDJHOT otkrio je kako je zadovoljan svojim uspehom, ali i još neke detalje iz njegovog privatnog života.

Iskreno, meni taj trending nešto specijalno i ne znači, koliko mi znači reakcija ljudi i komentari, generalno vidim da su svi jedva čekali da se vratim i da čuju nešto novo od mene. Mislim da smo i spotom i pesmom napravili jednu pravu uvertiru za sve ono što dolazi – iskren je bio on.



Takođe, otkrio je da će svoju publiku obradovati sa čak dva albuma, ali ne odjednom, već će izlaziti singlovi, a kako je rekao ima već spremna sedam dueta.

Odlučili smo da to nazovemo black and white album, na white albumu izlaziće moje balade, dok je black rezervisan za duete. Već imamo sedam spremnih dueta MC Yanko i ja, moram da istaknem da je to dečko koji bez obzira šta je napravio u karijeri, njegovo vreme tek dolazi i da je sjajan producent i muzički stručnjak – dodao je Dado. 

Takođe, Dado je istakao da smatra da su njegove starije pesme i dalje vrlo popularne i da isto tako radi i na novim, i da pravi pesme koje će se u bilo kom periodu slušati, takođe dotakao se i svojih kolega Cvije, Relje, Nikolije, MC Stojana, i istakao da je uz njih bio od njihovog početka i da je sada vrlo ponosan na njihove karijere, a detaljnije možete pogledati u ponedeljak u novom izdanju IDJHOT emisije u podne.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz