Pretraži

VEĆ IMA ISPROBAN PLAN: Da li će Čarls na ovaj način uspeti da dovede Harija i Megan na svoje krunisanje?

Showbiz
0
Photo: Instagram/sussexroyal

Kralj Čarls će biti krunisan 6. maja, a javnost mnogo više od toga zanima da li će princ Hari i Megan Markl prisustvovati tom istorijskom događaju.Poznato je da je kralj poslao pozivnicu Saseksovima, međutim, njihov odgovor se još uvek čeka, iz nepoznatih razloga.

Međutim, oni koji se bave kraljevskom porodicom, kažu da ovo nije prvi put da kralj pokušava da izgladi porodične skandale i bude u ulozi mirotvorca.

On je još kao mlad momak bio jedini koji je želeo komunikaciju sa ujakom Edvardom VIII kog je redovno posećivao u Parizu. On je bio odbačen jer se odrekao svega kako bi oženio Amerikanku.

Britanska vlada tada se iz političkih i moralnih razloga protivila njegovoj želji da oženi već razvedenu Amerikanku pa je Edvard otišao u Francusku. Čarsl je oduvek želeo da ima porodični mir, pa ne čudi što će i danas oprostiti dosta toga Hariju kako ne bi došlo da raskola u porodici koji je izgleda, neizbežan.

Navodno, Čarls je tada ubeđivao i svoju majku, kraljicu Elizabetu, da popravi odnose sa svojim bratom, a da li će uspeti u tome kada je u pitanju njegov sin i snaja?

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz