Pretraži

„VEĆ BI TREBALO SADA DA POČNEM SA PRIPREMAMA“: Breskvica otkirla da razmišlja da se prijavi za „Pesmu Evrovizije”

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Anđela Ignjatović važi za miljenicu mlađe populacije, a svaka njena numera se plasira u sam vrh trending liste na Jutjubu.



Pevačica je sada prokomentarisala ovogodišnje takmičenje "Pesme za Evroviziju" i istakla da joj se dopao pobednik, kao i da razmišlja da se naredne godine prijavi.

– Mislim da je Luke Black sa razlogom izabran da bude predstavnik Srbije. Dopada mi se. Naravno da bih se prijavila. Jako mi je krivo što nisam uspela ove godine da se prijavim za „Pesmu Evrovizije” jer nisam na vreme pripremila pesmu, ali se nadam da ću sledeće godine ostaviti vremena za tako nešto. Bilo bi pametno da već sad počnem sa pripremama – rekla je Breskvica za Grand.

Mlada pevačica se, kao što smo juče i pisali, na jedno vreme povukla sa društvenih mreža, a razlog tome je jer je rešila da započne život na drugoj adresi.

Na svom Instagram profilu obavestila je fanove o selidbi i pokazala svoj novi dom, koji je mnoge odušebio, a sada je istakla da se, nakon kratke pauze, vraća muzici.

Screenshot: Instgaram/brrrreskvica

Screenshot: Instgaram/brrrreskvica

 

Ona je pripremila iznenađenja za publiku i to u vidu novih pesama koje će uskoro ugledati svetlost dana:

  • Niste svesni šta sam spremila za vas u narednih pet meseci…Svaki mesec nova pesma, svaki mesec novo iznenađenje. Prvo ide krajem marta – nagovestila je ona.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz