Pretraži

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Krtina je diskvalifikovan iz IDJShow-a!

News
0
Photo: IDJ

Naime, Krtina je dobio priliku da bude u top 12 finalista IDJShow-a, i njegov mentor je bio Relja Popović, međutim zbog nasilničkog ponašanja produkcija je odlučila da ga diskvalifikuje iz daljeg takmičenja, a na priliku da nastavi takmičenje dobila je Anastasija Spasevska.Krtina je večeras trebao da nastupi i kao i svi pokaže šta je to pripremio sa svojim timom, ali zbog ovih nepredviđenih okolnosti večeras ćemo imati prilike da vidimo petoro kandidata a sledeće nedelje njih sedmoro.

– Negde sam želeo da imamo jednog repera u show-u i pokušali smo sa njim da napravimo neki dogovor, nažalost do toga nije došlo, dogodilo se nešto što nikako nije smelo da se desi. Ja sam se nadao da će se on pokazati kao dobar čovek ali žao mi je što nije tako, iako negde u dubini duše verujem da ima dobru dušu. Neke stvari se nekada nameste sudbinski tako da Anastasija oko koje smo se svi lomili prošli put, ja sam nekako razmišljao da je velika šteta da ona napusti show, ali sam s druge strane hteo da imam repera, pošto taj reper neće da bude u show-u ja se radujem što ćemo raditi sa Anastasijom – istakao je Relja.

– Meni nije žao Krtine, meni je žap svakoga ko je u njegovoj blizini, zakleo se da će biti odgovoran i poslušan, kao špkirana sam ali i nisam jer sam u startu videla da nije sam svoj. Dečko treba da te bude sramota, i treba da te bude sramota i treba da budeš primer kako ne treba čovek da se ponaša u životu, a pogotovo ne u ovom poslu – dodala je Teodora.

– Ovo je show gde treba da pričamo o lepi stvarima. Njenu će ovo biti životna škola – dodao je Darko.

Emisiju možete pratiti i na našem jutjub kanalu.
 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News