Pretraži

„NE VOLE ME, ALI…“ Ivana Boom Nikolić otkrila kako se bori sa lošim stvarima i šta je gura napred (FOTO)

Showbiz
0
ivana boom nikolić
Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Pevačica Ivana Boom Nikolić nakon pet godina koje je provela u grupi „Hurricane“ nastavila je uspešno da gradi svoju solo karijeru.

Ona je do sada izbacila tri pesme, a celu letnju sezonu provela je radno na crnogorskom primorju. Ivana je nedavno svojim pratiocima najavila da sprema još jednu numeru, kao i da vredno radi na albumu koji je obećala svojim fanovima u budućnosti.

Još dok je bila u grupi, pevačica je često pričala o svom odrastanju i mladosti, a otkrila je i da se više puta suočavala sa vršnjačkim nasiljem. Tokom svoje pevačke karijere, Ivana se susretala i sa brojnim negativnim komentarima koji su se odnosili na njeno pevanje, ali i fizički izgled.

Sada, Ivana je odgovarala na najzanimljivija pitanja na društvenim mrežama, te joj se neko od fanova požalio na probleme u školi i zamolio za savet.

„Da ja tebi nešto kažem prijatelju… Vazda me ne vole, ali to je u mom slučaju samo gorivo za napred. Moj ti je savet da ne obraćaš pažnju na ljude koji te ne razumeju ili iz nekog razloga, samo njima poznatog razloga – ne gotive jer nikad nikome nećeš biti dovoljno dobar niti smo svi isti, i to je potpuno okej! Poenta je biti sam sa sobom u redu, raditi stvari koje voliš, raditi na sebi da u svakom trenutku budeš najbolja verzija sebe i da radiš sve ono što te čini srećnim. Zanemari loše stvari i fokusiraj se samo na pozitivu i ljude koji ti daju vetar u leđa“, posavetovala je Ivana ovog fana.

ivana boom nikolić
Foto: ivana_boom_nikolic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz