Pretraži

VARAO DŽEHVEROVIĆEVU SA NJOM? Anđelo Ranković zvanično sa ovom učesnicom rijalitija u vezi (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/andjelo7

Ranković je sinoć uhvaćen kako je strasno razmenjivao poljupce sa učesnicom Zadruge, Sanjom Stanković. 

Teodorin bivši dečko je nakon njihovog raskida često povezivan sa drugim devojkama, a sada je i on sam priznao da se sa Sanjom viđao dok je bio u emotivnoj vezi sa Džehverovićevom. –  I dok sam sa Teodorom bio, Sanja i ja smo se samo jednom videli. I Teodora je sve to znala – priznao je Anđelo.

Nakon duge šetnje, Sanja Stanković i Anđelo Ranković su konačno stavili sve karte na sto, pa porazgovarali kakav je njihov dalji plan.

– Slatka si kada si tako zbunjena – nasmejao se Ranković.

– Pa šta ću! – dodala je Sanja.

– Nisam trebao da ulazim u rijaliti – nasmejao se Anđelo.

Najzanimljivije od svega je što su Teodora i Sanja bile dobre drugarice, a dok je bio sa Teodorom, Anđelo je poredio Sanju i nju.

– Obe su veoma lepe u zgodne, siguran sam da nijedan muškarac koji ovo gleda i koji je slobodan, ne može da kaže da ne bi bio sa njih dve, samo je pitanje koja mu se više dopada karakterno i koja za njega ima neku harizmu. Što se tiče njih dve, ja mislim da je ovde sve jasno. Ja sam rekao i pre da Teodora ima najlepšu zadnjicu za mene, da ima najlepši osmeh za mene, da ima najlepše oči za mene, tako da ja glasam za Teodoru. Ja sam rekao da kada bih zamišljao idealnu devojku izgledala bi kao Teodora – rekao je tada Anđelo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz