Pretraži

VANZEMALJSKI STAJLING: Karleuša pozirala razgolićena na snegu, obline istakla u prvi plan (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Na najpopularnijoj srpskoj planini trenutno je jako hladno i pada sneg, međutim te vremenske prilike nisu sprečile našu pevačicu da pozira oskudno odevena i na taj način istakne svoje atribute po kojima je poznata.

Ovog puta Jelena se odlučila za veoma neobičnu odevnu kombinaciju, te je odabrala neon zelenu jaknu i čizme do butina u istoj boji.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

Ispod jakne je imala samo beli bodi koji je istakao njen struk i naglasio zadnjicu, a od aksesoara ona je imala maramu u zelenoj boji i ogromne bee naočare. Upravo taj stajling mnoge je oduševio, a pojedine i podsetio na vanzemaljce.

– Smatraju da je moja skijaška odeća previše avangardna. Onda ću ih gledati sa terase. Vođa vanzemaljaca čeka da se ubijemo jer smo pohlepni i glupi da bi mogli da se nasele – stoji u opisu Karleušine objave, dok su je njeni obožavaoci pohvalili rečima:



– Bomba- Ovo je predobro. Prezgodna si. Ne plašiš se zime. Dominiraš – samo su neki od poruka ispod njene objave na Instagramu.

Podsećamo, Karleuša je nedavno pokazala i svoje ožiljke, na koje je, kako kaže, veoma ponosna. U pitanju su tri ožiljka, dva od carskog reza i jedan zbog uklanjanja benignog tumora.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz