Pretraži

UZVRAĆAJU UDARAC: Voyage i Vlada Matović snimaju duet? (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/voyage.mp3 Instagram/vladamatovic

Voyage je neko ko je vrlo popularan na našoj muzičkoj sceni, što pokazuju i rezultati kada je njegova muzika u pitanju. Takođe, Vlada Matović iako se nakon Elitnih Odreda povukao sa muzičke scene, kada god objavi pesmu obraduje svoju publiku i njegova pesma broji milionske preglede.



Poznato je već da su nedavno Relja Popović i Nucci izbacili pesmu "Zovite doktore" koja je za samo 24h prikupila milion pregleda i zauzela vodeće mesto na trending listi, a pored toga postavila je i novi trend na društvenim mrežama i prikupila veliki broj simpatija na Tiktoku.

Sada je potez Voyage-a i Vlade Matovića i te kako privukao pažnju javnosti s obzirom na to da su se dodali na Instagramu, a poznato je da je Voyage godinama priželjkivao duet sa Reljom i to je više puta istakao za naše kamere.
 

Photo: Instagram/vladamatovic

Photo: Instagram/vladamatovic

Ovaj njihov potez zaintrigirao je publiku da će ovaj dvojac uskoro imati zajedničku saradnju, a nadamo se da će napraviti isti uspeh kao Relja i Nucci.

Takođe, po storiju mladog izvođača Voyage-a, možemo primetiti i da su oni zajedno bili u našem IDJ muzičkom studiju dok je Vlada snimao pesmu, ukoliko se radi o duetu pitanje ostaje da li će uspeti da premaše uspeh koji su postavili Relja i Nucci.
 

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz