Pretraži

UZVRAĆA UDARAC: Fox izveo veliki hit svog kolege Surreal-a! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ IDJVideos.TV

Reper je otpevao pesmu "Hoću s tobom da se smuvam" koju u originalu izvodi njegov kolega i prijatelj Surreal, koji je pisao i sam tekst numere.



Publika nije krila oduševljenje Foxovim izvođenjem ove numere, čemu svedoče brojni pozitivni komentari ispod videa na IDJVideos.tv Youtube kanalu.

Takođe, ni Fox ne krije da je vrlo zadovoljan ovim projektom kao i samim izvođenje, a za naše kamere je otkrio i kako devojke reaguju kada ovu pesmu izvode on i Surreal.

Kada je izvodimo, devojke dosta se seku na tu pesmicu. To nije neki klupski benger, dosta se sluša u kući i kolima, jer ima taj neki lagani jutarnji vajb. Ili kada si na plaži. Ima ona svoju publiku – objasnio je, a ostatak intervjua imaćete prilike da pogledate večeras od 20 časova u novom izdanju emisije IDJHOT.

Podsetimo se, prošle nedelje izašao je Recovered u kome je Surreal otpevao Fox-ov hit "Inflencer" a sada  videu ispod teksta imate prilike da pogledate i četvrtu numeru našeg projekta Recovered, gde Fox izvodi Surreal-u numeru.

 


Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz