Pretraži

„UŽIVALA SAM ŠTO SAM UKALJALA UGLED PORODICE“: Potresna ispovest Nataše Bekvalac

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Naime, pevačica je sa javnošću podelila intimne detalje o tome koliko je na nju ostavilo traga to što je njen otac želeo sina, a dobio nju kao treću ćerku, a dok je govorila o tome ona se raznežila i pustila suzu.Mislim da sam kasnije u životu postala željeno dete, ali u trenutku kada je moj tata saznao da je dobio još jednu devojčicu nije bio presrećan. Kasnije sam saznala za tu porodičnu priču i to mi je, kao ženskom detetu, stvorilo probleme – iskreno je ispričala Nataša i dodala:

Ne mogu da se požalim da me roditelji nisu voleli, i sada sam voljena, imamo duboke, predivne odnose, ali ponekad su taj poriv i želja mog oca da dobije sina, a ima tri ćerke, preovladavale, te smo se sve tri sestre u nekom životnom periodu osećale manje vredno – obajsnila je Bekvalčeva.

Kako smatra, moguće je da je upravo to uzrok problema sa kojima se susretala u ljubavi.

Photo: Instagram/bekvalceva

Photo: Instagram/bekvalceva

 

Moje sestre bi vam rekle da sam ja bila omiljeno dete naših roditelja, ali iz moje perspektive to nije izgledalo tako. Meni je samo bilo poklonjeno najviše pažnje jer sam bila najvrcavije i “najproblematičnije” dete, pa me je samim tim bilo najteže vaspitati – dodala je uz osmeh ona.

Nataša je javno priznala i da je u pojedinim trenucima uživala jer je "ukaljala ugled" porodice.

Nisam htela da nanesem bol svojim roditeljima, ali sam uživala u jednoj stvari. Naime, oni su mnogo vodili računa o ugledu, a mene je strašno nerviralo što je nekada važnije to kako će se slikati naša porodica nego kako zaista živimo. Uživala sam u tome što sam ukaljala ugled svoje porodice. Kaznila sam samu sebe, a ne njih, ali to je bio moj način u tom momentu – zaključila je Nataša za Blic TV, a, poneta emocijama, ona je prekinula emisiju budući da se gušila u suzama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz