Pretraži

UŽIVA U LJUBAVI SA TRIDESET GODINA MLAĐOM: Ko je nova devojka Breda Pita?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TODAY

Nakon razvoda i godina sudskih rasprava oko imovine sa bivšom suprugom, Anđelinom Džoli, između njih dvoje je konačno postignut dogovor.



Bred i Anđelina su vodili dugu borbu, vrednu 350 miliona, oko francuskog vinograda. Oni su se obavezali da će sve nesuglasice rešavati nakon suda.

Pored toga, glumac je privukao veliku pažnju na ovogodišnjem finalu Vimbldona, kada je svojim izgledom izazvao potpuno oduševljenje, naročito među ženskom publikom.

U poslednje vreme sve su glasnije spekulacije o Bredovom odnosu sa bivšom suprugom jednog od njegovih kolega. Naime, radi se o Ines de Ramon, koja je skoro trideset godina mlađa od poznatog glumca. Ovaj par je prvi put primećen zajedno u novembru prošle godine kada su prisustvovali koncertu grupe Bono, samo nekoliko meseci nakon što su se ona i glumac Pol Vesli razdvojili.

Ona i zvezda "Vampirskih dnevnika" su se razveli i zvanično, pet meseci nakon što su se rastali, a što se tiče Inesinog i Bredovog odnosa, izvor za "People" je rekao da je ovaj par nikad srećniji.

Njih dvoje dosta vreme provode zajedno i ovog leta maksimalno uživaju u društvu jedno drugog. Veoma su zaljubljeni. To je očigledno svakome ko ih vidi zajedno – rekao je izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz