Pretraži

,,UZBUĐENA SAM“: Teodora Džehverović progovorila o veridbi (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Youtube/ IDJTV

Teodora nam je pre šest meseci predstavila svog partnera, košarkaša Nina Čelebića, koje smo sreli na novogodišnjem slikanju, a dok je davala intervju za IDJTV, Nino joj je prišao i dao joj prsten.

Ja sam osoba koja zaista voli da bude u vezi. Takva sam, ne volim da budem sama – započela je ona. Da li je već razmišljala o novom koraku u njihovom odnosu, iskreno nam je odgovorila: 

– Jednog dana da, ali polako. Kao i svaka devojka, imam tremu. Muškarac klekne i kao, ,,Hoćeš da se udaš za mene?". Ni muškarcu nije lako. Uzbuđena sam kada pomislim na to sve, ali otom potom, polako – izjavila je ona i dodala: 

– I dalje sam mlada za samu sebe. Nas dvoje smo pola godine zajedno, mislim da je prerano da pričamo o tome. Možemo da se šalimo, što je i normalno, ali prerano je da pričamo ozbiljno na tu temu – rekla je Džehverovićeva. 

U ovom izdanju vas očekuju i intervjui sa Miodragom Radonjićem, Dunjom Jovanić, Coronom i Nikolijom, a u sledećem IDJHOT Specijalu gost će biti Baka Prase, koji će pričati o svemu što vas je zanimalo do sada – o ljubavi, karijeri, usponima i padovima. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz