Pretraži

,,UZ OVU PESMU PLAKALE SMO MARINA, DIVNA I JA“: Karleuša se oprostila od Marine (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Jelena je objavila Marininu fotografiju na Instagramu, gde se oprostila se od nje napisavši reči numere "Ko ovu dramu režira", koju je za nju uradila Marina.



  • Maki moja… tražim reči… U ovom usranom životu punom bola, patnje i tuge ti si ostavila najlepši trag… A za to je valjda vredelo živeti… Hvala ti za sve. “I nije važno šta će reći ljudi. Već šta u sebi osećam…ja ne znam kojom da krenem stranom, ispred mene bol je puk’o k’o kanjon… Ko ovu dramu režira, nek’ moje ime ne bira za uloge što nikada nisu moje, nek’ život moj ne reskira, na sreću nek’ ne forsira ljude što im snovi kapu kroje….", Marina Tucaković – napisala je JK.

Pevačica je okačila video sa jednog od svojih nastupa, na kom izvodi numeru "Ko ovu dramu režira".

  • Sve moje pesme je napisala Marina… Hvala ti Marina… – istakla je Karleuša.

– Odakle da počnem? “Tihi ubica”, “Moj dragi”, “Ko ovu dramu režira”, “Upravo ostavljena”, “Magija”, “Ne smem da se zaljubim u tebe”, “Insomnija”, “Još te volim”, “Pucaj u ljubav”, “Slatka mala”, “Kazino”, “Žene vole dijamante”, “Samo za tvoje oči”, “Muškarac koji mrzi žene”, “Ko ti to baje”, “Baš je dobro biti ja”, “Ide maca oko tebe”, “Krimi rad”, “Ludača”, i mnoge mnoge druge pesme, napisala je Marina… Kada sam došla kod nje sa Divnom da mi pročita tekst za ovu pesmu koju upravo slušate, sve tri smo počele da plačemo dok je čitala već prve stihove…. I ja sad plačem dok ovo pišem… jer ne mogu da verujem šta pišem… Mnogo mi je teško i to želim da podelim sa vama… da znate da je ova žena obeležila moju karijeru i život… Eto… – dodala je Jelena.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz