Pretraži

,,UVEK SAM BILA LJUBOMORNA NA TE PORODICE“: Emina otkrila šta joj je falilo u detinjstvu

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Porodica Emine Jahović važi za skladnu porodicu, a pevačica je u više navrata istakla da iza sebe ne bi imala ovoliku karijeru i uspeh da iza nje nije stajala njena porodica puna podrške, a sada je rešila da sa javošću podeli i kakvi su im bili odnosi ranijih godina. 

S obzirom na to da potiče izvorno iz medicinske porodice, nije joj bilo lako da se otisne u muzičke vode, ali i pored toga što nije imala nikoga, upornost i vera su je doveli do velikog uspeha. 



Iako pevačica brižno čuva njihovu intimu, odlučila je da otkrije kakav odnos ima sa bratom i sestrom.

U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Prijatelji su mi bili, ali drugari ne. Otac mi je umro kad sam imala 11 godina, a moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca. Imao je tada tri žene u kući, bila je nezgodna situacija u zemlji – priča pevačica.

– Mirsad je morao da sazri pre, pa nikad nismo imali drugarski odnos. Sestra mi je nekako bila majka. Sa mamom sam zapravo imala mnogo bolji odnos, da mogu da joj se otvorim, da pričam o nekim ljubavnim problemima, sa sestrom ne. Sada, kad imamo svo troje decu, sad smo počeli da se družimo, tek sad – otkrila je Emina u jednoj emisiji. 

Uvek sam zavidela ljudima koji se druže sa braćom i sestrama, kod nas se to nikad nije dešavalo.

Emina je istakla da joj je prevremeni gubitak oca mnogo oduzeo, posebno bezbrižnost odrastanja i prijateljski odnos sa bratom i sestrom. Ipak, danas su svo troje stasali u uspešne i odlučne ljude, koji se bore za svoje snove i jedno drugom su neiscrpna podrška.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz