Pretraži

,,UVEK ĆU SE TRUDITI DA OSTVARIM VAŠE BEAUTY SNOVE“: Emina Jahović nikad srećnija zbog svog uspešnog poslovnog poduhvata (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Yaemina Beauty

Emina sarađuje sa timom najvećih stručnjaka za lepotu u kozmetičkoj industriji uz pomoć kojih je napravila pravu malu revoluciju kada je kozmetika u pitanju. Jahovićeva je na promociji svog brenda u Istanbulu i Beogradu istakla koliko je ponosna na svoj tim, a sada je pokazala koliko je zadovoljna i devojkama koje predstavljaju njen brend.

– Mnogo sam srećna i zadovoljna i ponosna na sve Yaemina Beauty devojke koje na besprekoran način predstavljaju Yaemina Make Up & Fragrance brend. Uvek ću se truditi da ostvarim sve vaše beauty snove koliko god to mogu i da pratim vaše želje. Ovo nije moj poslovni poduhvat, ovo je naš zajednički projekat i dužnost da naučimo sve žene kako da ulažemo u sebe, imamo najkvalitetnije, a da zbog naših beauty hirova previše ne trpi naš budžet – navela je pevačica na Instagramu uz fotografiju na kojoj se osmehuje.



Vlasnica hita "Dobro sam" je takođe naglasila da je veoma bitno poverenje u sebe kada je reč o pokretanju biznisa.

  • Ovo je takođe još jedan motiv za sve nas da skupimo snagu, poverujemo u sebe i pokrenemo svoje male i velike biznise, stanemo na svoje noge i da stvorimo sebi samostalnost. Zasto nešto svetsko ne bi krenulo i iz naše zemlje? Nešto ovako… Pišite mi o vašim poslovnim idejama, hobijima… Ajde da se konsultujemo i komentarišemo, stvaramo i radujemo. Mi smo Big Team Yaemina – dodala je ona.

Podsetimo, Emina je ove godine vredno radila i na novom albumu "X7", a 1. novembra je predstavila svoju prvu duetsku numeru "Dobro sam" sa Editom Aradinović. Jahovićeva je spremila ukupno osam dueta koji će se naći na albumu, a osim sa Editom glas je ukrstila sa Teodorom Džehverović, Angelinom, Lenom Kovačević, Hennijem, Coronom i Jelenom Rozgom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz