Pretraži

„Uvek ću ga voleti“: Kamila Kabeljo po prvi put progovorila o turbulentnoj vezi sa Šonom Mendezom

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Call Her Daddy

Popularna pevačica Kamila Kabeljo po prvi put je progovorila o turbulentnoj vezi sa kolegom Šonom Mendezom. 

Nekadašnji par zabavljao se, sa pauzama, od 2019. do 2023. godine i dugo su važili za jedan od omiljenih holivudskih parova, te je njihov raskid došao kao veliko razočarenje za fanove.

Kamila i Šon poznavali su još od 2014. godine, a nakon prijateljstva i brojnih saradnji oni su sve oduševili 2019. godine kada su i zvanično priznali vezu. Iako se na prvi pogled činilo da su suđeni jednom drugom, raskid je usledio posle 2 godine zabavljanja, 2021. godine.

Glasine o pomirenju su se neočekivano razbuktale društvenim mrežama u aprilu 2023. godine nakon što su snimljeni kako se ljube na popularnom festivalu Koačeli. Ovaj snimak je brzinom svetlosti obišao mreže, a par je još nekoliko puta nakon toga viđen u javnosti.

@_emilyavila_ They’re so cute #shawnmendes #camilacabello #mendes #shawnaccess #shawn #mendesarmy #cabello #taylor #swift #taylorswift #theeras #theerastour #theerastourts #tstheerastour #EastRuthTSTheErasTour ♬ original sound – emilyavila

Međutim, do konačnog pomirenja po svemu sudeći nije došlo, a sada je Kamila po prvi put progovorila o pomenutim navodima o pomirenju i otkrila da podržava vraćanja bivšima.

„Mislim da je već poznato da sam ja fan toga, podržavam to i podržavala sam u prošlosti. Ja lično mislim da je to od pomoći. Impulsivna sam što se toga tiče. Ja kad nešto osećam ja to i kažem, i nisam dobra u tome da samo sedim skrštenih ruku povodom toga. Ne želim to da zadržim za sebe, tako da radije kažem i čekam da vidim šta će se desiti. A onda se probudim sledeći dan i vidim da je sve to zabeleženo. Sama sam izabrala taj put“, rekla je ona u podkastu „Call Her Daddy“ i priznala da li je do pomirenja zaista došlo.

„Tako je kako je. Bio je to sjajan put i zabavili smo se. To je bio zabavan trenutak i meni će uvek biti stalo do njega i ja ću ga uvek voleti. On je tako dobra osoba. I ja sam srećnica, neki ljudi imaju bivše koji su užasni, a on to nije. On je dobra i ljubazna osoba“, otkrila je Kamila.

Pevačica se između ostalog osvrnula i na prvobitni raskid do kog je došlo 2021. godine.

„To nije bila čak ni odluka. Mislim da sam samo razmišljala da nešto nije okej i da mi nije dobar osećaj u vezi. I mislim da sam, srećom, bila u fazi svog života u kojoj mi je bilo lakše da to shvatim. Oboma nam je trebalo manje vremena da shvatimo ‘Ovo nije ono pravo i moramo da prestanemo toliko da se trudimo da ovo uspe. Sve je u redu'“, podelila je ona sa slušaocima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz