Pretraži

USPELA JE DA NALJUTI CELU DRŽAVU: Điđi Hadid optužena za klevetu Grčke (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/gigihadid

U moru holivudskih svađa i prepirki istakla se jedna koju niko nije očekivao. Naime, Điđi Hadid je uspela da se posvađa sa celom jednom državom i to Grčkom.

——————– Sponsored ——————–

Điđi je zajedno sa sestrom Belom Hadid letovala na Mikonosu gde su sestre pokradene, a lopovima je dosta pomoglo to što su sestre slike svih vrednosti koje su ponele objavljivale na Instagramu.



Nekoliko dana nakon krađe, Điđi je na svom drugom Instagram profilu, na kome objavljuje samo fotke sa jednokratne kamere, okačila selfi iz ogledala koji je nastao na Mikonosu uz opis:

  • Ne dozvolite da vas Instagram zavara. Opljačkana sam. Više se nikada ne vraćam. Ne preporučujem nikome. Potrošite novac negde drugde.

Ova objava je zatim izazvala lavinu komentara besnih ljudi koji su je isprozivali jer je optužila celo ostrvo što je ona opljačkana.

  • Da razjasnimo, ti kriviš ceo Mikonos jer si ti opljačkana i zauzvrat želiš da utičeš na njihov turizam i ekonomiju tako što ćeš reći ljudima da ne idu tamo? – samo je jedan od brojnih negativnih komentara na račun manekenke.

  • Ja sam opljačkan u Majamiju pa ne govorim ljudima da ne idu tamo. 

Pored ovoga Điđi je optužena za klevetu Grčke i širenje laži o Mikonosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gíkonos

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 30, 2019 at 4:57am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz