Pretraži

„USPAVLJUJEM SE PLAČUĆI“: Kim Kardašijan progovorila o izazovima samohranih majki

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Kim je više puta naglašavala da se trudila da ostane u prijateljskim odnosima sa Kanjeom i ignorisala je njegove brojne uvrede zbog njihove dece sa nadom da će moći normalno da funkcionišu i učestvuju u njihovom odgajanju.Ipak, Kim je često prepuštena sama sebi što se roditeljstva tiče, o čemu je nedavno govorila u jednom podkastu voditelja Džeja Šetija.

Nort ima devet, Sejnt sedam, Čikago pet, a Psalm četiri godine, te ovog planetarnoj zvezdi nije nimalo lako da se izbori sa njih četvoro.

Postoje noći kada se uspavam plačući. Prokleti tornado je bio u mojoj kući. Zapitam se šta se upravo desilo – rekla je Kim i dodala.

Sa svim promenama raspoloženja i karakterima, nekad se svađaju, a nema nikog osim mene tu. Tako da onda ja moram da izigravam i dobrog i lošeg policajca.

Ona je otkrila da se deca u dosta stvari oslanjaju na nju i da najčešće žele samo svoju mamu.

Moram da sredim kosu bar jednoj od mojih ćerki, mora biti savršena i mora biti frizura koju ona želi, onda sam potrebna nekom drugom da mu obujem cipele, i svima trebam u istom trenutku. To je jedan haos, oblačenja, kuvanja i trčanja unaokolo.

Ipak, Kim je navela da je ovaj haos, najbolji haos koji je postoji i da je na kraju dana zahvalna na svakom zajedničkom trenutku sa svojom decom.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz