Pretraži

Ušla u sedmi mesec i izgleda nikad bolje: Katarina Lazić u poodmakloj trudnoći pokazala zavidnu figuru (FOTO)

Showbiz
0
katarina lazić
Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Poznati folker Darko Lazić očekuje prinovu sa svojom suprugom Katarinom Lazić koja je sada privukla veliku pažnju svojim izgledom u 7. mesecu trudnoće.

Krajem maja, Darko i Katarina su najlepše vesti podelili sa svojom porodicom i prijateljima velikom proslavom u pevačevom rodnom mestu Brestaču, a potom su detalje sa proslave podelili i na društvenim mrežama. Ovo će Dakru biti treće dete, dok će se Kaća po prvi put ostvariti u ulozi majke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Još od objave trudnoće folkerova supruga redovno sa svojim pratiocima deli svoju svakodnevicu, te je mnogima zapalo za oko da je ona nastavila da radi, kao i da i dalje trenira.

Pre trudnoće, Katarina se aktivno bavila fitnesom pa je između ostalog delila i brojne savete za treninge svojim pratiocima, a kako nije zapostavila ni trening u trudnoći ona je sada sve oduševila svojom figurom u sedmom mesecu trudnoće.

Poznato je da se ona trenutno nalazi u Crnoj Gori sa Darkom, te da supruga prati i vozi na sve nastupe u sklopu njegove letnje turneje. Kaća je sada okačila fotku sa plaže i otkrila da je ušla u sedmi mesec, a mnoge je iznenadio njen izgled i vitka figura koju je uspela da održi pa se budućoj mami na ovim fotografijama samo stomak nazire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz