Pretraži

„UŠLA SAM AMBICIOZNO U PRIČU“: Nataša Bekvalac otkazala koncert u Areni

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Iako je pevačica ranije već nastupala u Areni i taj koncert je prošao i više nego uspešno, sada je, nakon razgovora sa saradnicima o detaljima koncerta, odlučila da odustane od te ideje.  • Nataša je prezadovoljna koncertom koji je održala pre dve i po godine. Puno joj je srce bilo što je Arena bila ispunjena do poslednjeg mesta i što su svi pevali sa njom u glas od prve do poslednje pesme. Smatra da je to kruna njene karijere, pa je maštala da i naredne godine na tako velikom stejdžu zapeva pred Beograđanima – započinje priču izvor i dodaje. 

  • Kako je vreme prolazilo, shvatila je da je u ovom momentu Arena preveliki zalogaj. Nije ostalo mnogo vremena do februara za sve ono što bi volela da odradi, pa je svima u okruženju rekla da se planovi menjaju – rekao je izvor blizak pevačici.

Photo: Instagram/bekvalceva

Photo: Instagram/bekvalceva

 

I sama Nataša je potvrdila ove tvrdnje, istakavši da je obaveza puno, a vremena malo. 

Jako sam želela da koncert bude u Areni sledeće godine. Okupila sam ljude, ušla sam ambiciozno u priču, za sve oko koncerta treba mnogo vremena… Počeli smo da pričamo o idejama. Međutim, ubrzo sam shvatila da nije momenat za tako nešto – rekla je pevačica i dodala:

Ne bi sve bilo onako kako želim. Poručila sam svima da ćemo ostaviti sve za neku drugu priliku. Otkazala sam, za sada, planiranje tako velikog projekta – zaključila je Bekvalčeva za Blic. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz