Torta sa čokoladom i orasima koja ne zahteva mnogo vremena pravi se vrlo jednostavno, pa će uspeti baš svima – čak i potpunim početnicima u kuhinji, a uz to je ukusna i dekorativna.
Za ovu poslasticu biće vam potrebni sledeći sastojci:
250 g kornfleksa
200 g čokolade za kuvanje
200 g seckanih oraha
250 g margarina
7 kašika meda
5 kašika šećera
Za ukrašavanje:
Bombone u obliku jaja
Priprema:
Istopite na tihoj vatri margarin sa čokoladom, medom i šećerom. Sklonite sa ringle, dodajte orahe i usitnjen kornfleks. Izmešajte da se sve sjedini. Okruglu činiju obložite aluminijumskom folijom i sipajte dobijenu smesu. Izravnajte, poklopite i stavite u frižider da se stegne. Okrenite na tacnu za kolače, skinite foliju i gore ukrasite čokoladnim jajima.
Komentari (0)
Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.