Pretraži

USKORO U ULOZI MAJKE: Kendal Džener u drugom stanju?

Showbiz
0
Photo: Instagram/kendalljenner

Svi upućeni u prilike u porodici Kardašijan-Džener znaju da su se skoro sve sestre ostvarile u ulozi majke: Kortni Kardašijan ima troje, Kim četvoro, Kloi jednu ćerku, kao i njihova polusestra Kajli Džener. Uskoro bi u tome mogla da im se pridruži i Kendal, makar sudeći po profilu njene majke Kris Džener na Tviteru.

Čuvena "mamadžerka" je, naime, na ovoj mreži napisala svojoj ćerki: "Možeš ti to!" i dodala emotikon u obliku flašice za bebe.

 Kendal je na to odgovorila ,,Mama, ovo izgleda kao objava trudnoće!

Vrlo brzo počeli su da se nižu komentari u kojima se raspravlja je li Kendal zaista u drugom stanju, da li je u pitanju slučajna greška ili možda još jedan marketinški potez Kris Džener kako bi se malo više pisalo o njenoj ćerki. 

Mnogi su poverovali da zaista manekenka jeste u drugom stanju, a neki veruju da je Kendal samo naučila da menja pelene svojim sestričinama i sestrićima. Zatim ima i onih koji veruju da je ovo samo marketinški trik, te su Kris Džener pohvalili da je najbolji menadžer na svetu i da na pravi način zna da skrene pažnju na sebe i svoje ćerke. 

Sve najnovije vesti iz sveta šou-biza pogledajte u novom IDJMash-u:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz