Pretraži

Uskoro razvod! Jelena Karleuša progovorila o turbulentnom odnosu sa suprugom Duškom Tošićem, pa otkrila koji je sledeći korak

Showbiz
0
Photo: F.S./ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša nakon skandaloznih dešavanja između nje i supruga, fudbalera Duška Tošića, progovorila je o njihovom odnosu.

Jelena ne prestaje da privlači pažnju medija i javnosti, što svojim izgledom i modnim izdanjima, ali i privatnim životom. Tako je juče privukla pažnju skupocenim nakitom u vrednosti od 62.000 evra koji je odlučila da skine, a nedavno je sve raznežila kada je na društvenim mrežama podelila mlađu ćerku koja se spremala za malu maturu.

Međutim, u pevačicinom domu ne cvetaju uvek ruže, a u poslednjih nekoliko godina u javnosti vlada veliko interesovanje za njen odnos sa suprugom Duškom Tošićem. Poznato je da je par prolazio kroz turbulencije, te je Jelena jednom prilikom istakla da, sa još uvek zakonitim suprugom, komunicira samo preko advokata.

Baš uoči mature njihove mlađe ćerke došlo je do incidenta kada je Tošić došao kući u ranim jutarnjim časovima i napao Jelenu i njenog gosta. Iako je policija bila pozvana, pevačica je odbila da podnese tužbu za napad, te je ceo sukob bio rešen usmenim putem.

Karleuša je sinoć bila predsednica žirija na izboru za Mis Srbije, a ovu priliku je iskoristila da prokomentariše ceo odnos sa suprugom, kao i koji su dalji planovi kada je u pitanju njihov odnos.

„Situacija je takva da smo trenutno u fazi sporazumnog razvoda“, otkrila je ona kratko za „Kurir“.

Photo: F.S./ATAImages

Pevačica je ovog puta prokomentarisala i popularnost na mrežama svoje mlađe ćerke Nike, koja se trenutno nalazi u Nemačkoj sa tatom, sa kojim prati Evropskom prvenstvo u fudbalu.

„Prvo sam ispratila Niku na maturu, a potom u Nemačku da prati našu reprezentaciju. Ja sam ponosna majka zbog njene mature, bila je prava princeza. Fudbal je interesuje, to je verovatno genetika na oca. To mi nije baš najjasnije zašto to baš toliko voli. Više ne trenira fudbal, sad trenira odbojku. Voli sve sportove, a posebno fudbal. Nadam se da će joj se neki fudbaler svideti“, bila je iskrena Jelena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz